Editorial

L'EDITORIAL

Un triomf vital però que no resol dubtes

Ara tot l'esforç –i ahir se'n va fer molt, de físic i de psicològic– ha de centrar-se en el duel de dimecres contra la Juventus

El Barça havia fet una cosa per sobre de totes les altres anit al Camp Nou contra la Real Sociedad: guanyar. I ho va fer. Ho podria haver fet amb millor joc i amb menys patiment, però la conclusió final és que calia sumar els tres punts, més encara després de l'enèsima victòria al límit del Real Madrid. La lliga, doncs, es posarà en joc diumenge vinent al Santiago Bernabéu, en un clàssic en què el Barça no té més remei que guanyar, i esperar. Abans, però, els blaugrana han de rebre la Juventus en la Champions amb el 3-0 com a objectiu a remuntar.

Un objectiu complicat, i el que es va veure ahir al Camp Nou no va servir per esvair cap dels dubtes que planen sobre l'equip. I és que, si el Barça va ser capaç de fer tres gols i de tenir altres ocasions clares de marcar, també va oferir una fragilitat defensiva desesperant. Tant pels dos gols que va rebre com per la facilitat amb què els jugadors de la Real Sociedad es van plantar a l'àrea de Ter Stegen. Males sensacions, doncs, per afrontar l'objectiu de remuntar tres gols a un equip amb la solidesa defensiva de la Juventus i la mobilitat dels seus atacants.

La lliga queda ara aparcada fins diumenge. Ara tot l'esforç –i ahir se'n va fer molt, de físic i de psicològic– ha de centrar-se en el duel contra la Juventus. Luis Enrique i els jugadors diuen que es pot remuntar el 3-0 de Torí i els aficionats hi confien. Dimecres sortirem de dubtes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)