Editorial

L'EDITORIAL

Un equip campió i amb fam de guanyar

El Barça ha fet golejades escandaloses en la lliga Asobal, però també ha guanyat dos partits per un gol de diferència

El Barça d'handbol serà campió de la lliga Asobal si empata o guanya demà al Palau Blaugrana contra el Bidasoa. Quan falten cinc jornades per acabar la competició supera de nou punts el segon, l'Ademar de Lleó. Si tenim present que l'equip que dirigeix Xavi Pascual acumula 116 victòries consecutives en la lliga i 150 en totes les competicions Asobal, tot fa pensar que la setena lliga consecutiva del Barça caurà dimarts. I tot plegat, just abans de l'inici dels quarts de final de la Champions contra el Kiel, el proper cap de setmana.

116 victòries consecutives en la lliga i un setè títol a punt de caure poden fer pensar que tot és bufar i fer ampolles per al Barça al campionat estatal. Qui hagi vist el partit de dissabte a Lleó contra l'Ademar, i recordi el de la primera volta al Palau contra el mateix rival, no estaria gens d'acord amb l'afirmació. Els dos partits el Barça els va guanyar d'un gol, i en tots dos l'Ademar va tenir un últim atac per empatar. I no ho va fer. El Barça ha fet golejades escandaloses en aquesta lliga, però també ha guanyat dos partits per un gol de diferència, un per dos gols, un per tres, tres per quatre i un per cinc. O sigui que la ratxa de 116 partits es podria haver acabat en diverses ocasions i no ho va fer. Cosa que demostra la capacitat competitiva de l'equip de Xavi Pascual. A més de tenir millors jugadors, cal ser un equip i tenir ganes de guanyar sempre. I ho fan.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)