Editorial

L'EDITORIAL

Fins a l'últim alè, però adeu a la Champions

Fora d'Europa definitiva- ment, el Barça es jugarà la lliga al Santiago Bernabéu. I també serà a una carta. Com ahir

El camí europeu del Barça es va acabar anit al Camp Nou. A la final de Cardiff no hi haurà els blaugrana, que ahir van fer un bon partit contra la Juventus tot i ser incapaços de superar els tres gols d'avantatge que tenien els italians. El mal partit al Juventus Stadium en l'anada va ser impossible d'arreglar ahir en un estadi barcelonista ple de gom a gom, com en les grans nits europees.

El Barça va voler, però no va poder. Va atacar com va dir Luis Enrique en la prèvia, ho va donar tot, però sense èxit. Va ser una nit en què hi va haver sang, la de Messi, en una caiguda esfereïdora; suor, la dels jugadors, i llàgrimes, les de tot el barcelonisme, que, tot i tenir assumit que la remuntada era molt difícil, hi somiava.

La Juventus, doncs, acompanyarà el Mònaco i els dos equips de Madrid en les semifinals de la Champions. El Barça ho haurà de mirar per la televisió, una mena de penitència per la seva irregularitat i les desconnexions europees fora de casa. La de París es va poder arreglar en un final de partit inversemblant, però ahir la Juventus va demostrar que té molt més ofici que el PSG i al Barça li va faltar inspiració. I potser també un àrbitre semblant al del dia del PSG o al del dia abans al Santiago Bernabéu.

Fora d'Europa definitivament, el Barça es jugarà diumenge la lliga al Bernabéu. I també serà a una carta. Com ahir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)