Editorial

L'EDITORIAL

Maniobres abans d'un clàssic al límit

Una hipotètica resolució favorable a Neymar d'aquí a uns mesos no canviaria el campió de lliga

Jugui o no Neymar, el Barça afronta avui una situació tan límit com dimecres contra la Juventus. La diferència és que avui li val guanyar per un sol gol per continuar viu en la lliga. Qualsevol altre resultat implica haver de confiar a la copa el botí de títols de la temporada.

El Barça és ben capaç de guanyar al Bernabéu. Però la falta de solidesa demostrada repetidament no el fa dipositari d'actes de fe. A més, el clàssic ve marcat per la gestió que l'equip sigui capaç de fer de l'estat anímic causat per l'eliminació de la Champions.

L'altra qüestió és Neymar. Dir que dos partits de sanció per haver aplaudit amb ironia és una vergonya quan hi ha puntades de peu que queden impunes és tan obvi com que això s'ha de discutir quan toca, no ara. Els serveis jurídics del Barça han estat hàbils administrant els temps del recurs al TAD i posant de manifest la falta de seguretat jurídica del jugador mentre el TAD no emeti una resolució formal. Falta veure si el club s'atrevirà a alinear-lo, cosa que –no cal ser un visionari– implicarà la pèrdua del partit en primera instància. I una hipotètica resolució definitiva favorable d'aquí a uns mesos no serviria perquè la lliga canviés de mans.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)