Editorial

L'EDITORIAL

Si els que reben són els catalans, no passa mai res

I si tot fos al revés i es tractés d'un equip amb un exentrenador del Barça l'últim rival dels culers i els pogués ‘donar' el títol?

El cas de la piulada del president del Màlaga, el xeic Abdullah al-Thani, en què tractava els catalans d'escòria i deia que el Barça no guanyaria la lliga és un claríssim exemple de les dues maneres de mesurar que hi ha en tantes i tantes coses a Espanya quan hi ha Catalunya o els catalans pel mig. El propietari del Màlaga, molest perquè hi ha qui sospita del comportament del seu equip en el partit de l'última jornada de lliga, en què rebrà el Real Madrid, perquè el seu entrenador és l'exjugador blanc Míchel, no se li va ocórrer res més que insultar tot un poble: “Amb l'ajuda de Déu els guanyarem [Real Madrid] al camp, però l'escòria de Catalunya no ensumarà la lliga després de les mentides sobre Míchel.” Després que el Barça anunciés que el denunciaria, el xeic va voler matisar que l'expressió era referida a la premsa catalana.

Perfecte. I què hi té a dir sobre aquesta qüestió LaLiga i el seu president, Javier Tebas? Ja els va bé que l'ase dels cops siguin els catalans. El xeic diu que se sospita de Míchel sense fonament... ¿I si tot fos al revés i es tractés un equip amb un exentrenador del Barça l'últim rival dels culers i els pogués donar el títol i aquest hagués dit alguna cosa semblant a la que va dir Míchel? L'escàndol seria majúscul i ja hi hauria intervingut tothom. Però com que hi ha el Real Madrid pel mig i toca rebre als catalans, doncs no passa res. I qui dia passa any empeny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)