Editorial

L'EDITORIAL

Demostració del gran teixit esportiu català

La Santboiana, campiona de la copa de rugbi 17 anys després d'haver-ho estat per última vegada, n'és un gran exemple

L'esport català ha viscut un cap de setmana d'allò més atapeït de competicions en diversos esports d'equip en què els nostres clubs han demostrat el seu gran nivell en les especialitats més diverses, i tant en dones com en homes. El derbi entre l'Espanyol i el Barça a Cornellà-el Prat va acaparar la màxima atenció. Això és clar. Però no podem oblidar els sis equips immersos en competicions europees –els d'handbol i de futbol femení del Barça, els femenins de waterpolo del CN Sabadell i el CN Mataró, el CH Caldes en hoquei sobre patins i l'HCR Cent Patins femení en hoquei en línia– i quatre més lluitant per les competicions espanyoles –el Girona en futbol, l'Spar Citylift Girona en bàsquet femení, la UE Santboiana en rugbi i el Granollers en handbol femení.

És evident que no tots poden guanyar i que hi ha hagut alegries i decepcions, títols, victòries i derrotes. Del que no es pot dubtar és del gran teixit esportiu que hi ha a Catalunya amb clubs en l'elit europea i espanyola que treballen cada dia per mantenir viva la flama de l'esport a les seves ciutats. La UE Santboiana, campiona de la copa de rugbi 17 anys després d'haver-ho estat per última vegada, n'és un gran exemple; un club fundat l'any 1921, que va guanyar el primer dels 12 títols de copa que té en el seu palmarès l'any 1931. O l'HCR Cent Patins, fundat el 1992 i que, des d'ahir, és campió d'Europa femení d'hoquei en línia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)