Editorial

L'EDITORIAL

Una columna vertebral amb molt futur

Acabi com acabi aquesta temporada, cap resultat hauria de fer canviar els plans de la direcció tècnica

Que el Barça necessita reforçar la plantilla és una evidència. També ho és que l'equip té una columna vertebral ben definida que hauria de ser la base d'un equip que encara té moltes coses a dir. Ter Stegen, Piqué i Umtiti al darrere, Sergio Busquets al mig del camp i el trident al davant tenen encara molt recorregut. I poden aportar nous èxits al club si la direcció tècnica encerta amb els homes que cal fitxar. Hi ha altres jugadors que poden fer encara una gran tasca, com el mateix Andrés Iniesta, però també és clar que per una simple qüestió d'edat –i de la condició física que l'acompanya– el seu recorregut hauria de ser menor a partir d'ara que el dels companys esmentats.

A diferència del que era el Barça quan va arribar Joan Laporta a la presidència, el juny del 2003, el club té molta feina feta de cara al futur. N'hi ha molta encara de pendent, com ara la renovació de Messi. També cal reforçar els laterals i la posició d'interior, tot esperant que algun dels fitxatges que aquest any no han rendit com es podia esperar –André Gomes, per exemple– facin un pas endavant.

Que al Barça li ha fallat l'anomenat fons d'armari és una evidència. També que a l'equip titular hi ha alguna peça que grinyola i aquesta és la feina que Robert Fernández i el seu equip han d'enllestir de cara a la temporada que ve, acabi com acabi aquesta, perquè cap resultat hauria de fer canviar els plans.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)