Editorial

L'EDITORIAL

L'eclosió de Neymar potser arriba tard

La lliga potser passarà de llarg aquest any, però moltes de les jugades del brasiler al Camp Nou quedaran a la nostra retina

El Barça ha encadenat les últimes setmanes molt bons partits en la lliga i en la segona part de la temporada ha destacat sobretot Neymar, que ara mateix està confirmant sobre el camp tot allò que es podia preveure d'ell. Ni la persecució judicial, ni l'arbitral, ni les faltes dels rivals, ni la irregularitat de l'equip han fet acabar la paciència del brasiler, que ara mateix és un dels jugadors més atractius del planeta. No és, lògicament, tan determinant com Messi ni fa tants gols com Suárez, però la màgia que desprenen les seves descarades accions per la banda són impagables.

Amb tot, el seu formidable estat de forma probablement no serà suficient perquè el Barça acabi guanyant la lliga. Els nefastos partits contra el Deportivo i el Màlaga –haver-ne guanyat un dels dos significaria que el Barça dependria d'ell mateix– condemnaran probablement l'equip a quedar-se sense el títol, però això no treu que els elogis ara unànimes a Neymar siguin exagerats. Lògicament encara no és un jugador format al cent per cent perquè davant de porteria encara no pren les decisions més adequades, però la seva decisió i velocitat amb la pilota als peus quan encara un rival són qualitats úniques i el Barça –i sobretot el futur entrenador– faran bé d'aprofitar-les en el futur més immediat. La lliga potser passarà de llarg del Camp Nou però les jugades del brasiler quedaran a la nostra retina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)