Editorial

L'EDITORIAL

L'esperit del Barça Lassa, el campió de lliga

Tots i ser un grup de figures i tenir la millor plantilla, un dels valors del Barça ha estat la cultura de l'esforç i el caràcter

El Barça Lassa va segellar el seu 28è títol de la lliga d'hoquei sobre patins diumenge en un partit espectacular a la pista del Reus La Fira, el segon classificat. El duel va reflectir l'esperit de lluita dels blaugrana, que perdien 3-1 pel gran joc desplegat pels locals, però que van redreçar el rumb. Amb el punt sumat, el Barça, que té la millor plantilla, va obtenir tres jornades abans del final el seu quart títol d'OK Lliga consecutiu amb Ricard Muñoz a la banqueta, un tècnic que va arribar sense fer soroll com una solució d'emergència i que ha bastit una sòlida trajectòria. Tots i ser un grup de figures, un dels valors del Barça ha estat la cultura de l'esforç i el caràcter, virtuts sense les quals difícilment hauria pogut empatar el partit a Reus. També cal destacar la gran competició que ha fet el Reus, un equip que pot derrotar qualsevol i que ha empatat els dos duels contra els blaugrana en la lliga. La falta de banqueta i la irregularitat han estat els seus dèficits. El Barça i el Reus es trobaran el cap de setmana vinent a Lleida en la final a quatre de la lliga europea. Tindran al davant els dos millors equips portuguesos: el Benfica, el vigent campió, i l'Oliveirense, subcampió i que s'ha reforçat. Serà una bona ocasió per recuperar el títol que l'any passat va volar cap a Lisboa. La seva presència constata que malgrat l'èxode de jugadors atrets per les ofertes portugueses, els equips catalans capdavanters segueixen forts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)