Editorial

L'EDITORIAL

El Madrid va fent amics, a fora i a casa

L'obsessió de Florentino Pérez continua sent evitar que el Barça tanqui operacions

A Zinedine Zidane li deuria fer una gràcia de ca l'ample veure que ahir els diaris anaven plens dels dos últims fitxatges de Florentino. Hores abans del partit que probablement situarà el Madrid en la final de Cardiff, se sabia que Theo Hernández havia passat revisió mèdica amb el club blanc i que l'omnipotent president madridista està disposat a pagar 61 milions d'euros per Vinicius Júnior, un talentós juvenil brasiler de 16 anys que apunta alt, però que no ha ni debutat amb el primer equip del Flamengo.

No s'ha de ser gaire perspicaç per intuir que la filtració de l'acord amb Theo ve de l'Atlético, propietari del jugador i rival d'avui en la tornada de la semifinal de la Champions. Així escalfa la seva parròquia per al partit i introdueix una falca de mala maror a la banda esquerra del Madrid, que mai és sobrer. Perquè l'Atlético ja sap que el president Pérez –amb negocis blindats per l'executiu a la innocent llotja del Bernabéu– pagarà els 25 milions de la clàusula i una mica més i s'endurà el jugador. Tot per evitar que se el fitxi el Barça, que també el volia.

El Madrid encara no ha paït que el Barça li pispés Neymar i la seva revenja serà pagar Vinicius a preu d'or (61 milions). Potser aquest noi serà un grandíssim jugador, però quan el Barça va pagar el que va pagar per Neymar, el brasiler ja era una estrella, titular amb la canarinha. I també val la pena interrogar-se sobre la legalitat de fitxar-lo ara, ja que no podrà jugar amb el Madrid fins que sigui major d'edat (2018/19).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)