Editorial

L'EDITORIAL

El retorn del gran Reus europeu

El Reus va tornar a demostrar ahir que sempre hi és, que sempre torna i que continua sent un dels grans d'Europa

El Reus Deportiu torna a regnar a Europa. El primer gran rei que va tenir la copa d'Europa d'hoquei sobre patins, amb sis títols seguits entre el 1967 i el 1972, va aconseguir ahir a Lleida el seu vuitè títol en la màxima competició europea de clubs. El Reus va tornar a demostrar ahir que sempre hi és, que sempre torna i que si entre el sisè i el setè títol de la copa d'Europa van haver passar 37 anys, com una mena de gran anomalia històrica, entre el setè i el vuitè només n'han passat vuit. El Reus continua sent un dels grans d'Europa. Per història, per potencial i per títols. Des que va ser campió el 2009, només el Barça, amb tres títols, ha estat millor que el Reus a Europa. El Liceo i el Benfica han estat els altres campions, amb dos títols cada un, com el Reus.

La victòria d'ahir a Lleida segur que té un gust especial per al Reus. Aquesta temporada havia estat testimoni de primera fila de les victòries del Barça en la copa i la lliga. Ja li tocava guanyar. I a més, el Reus no aixecava cap títol europeu o espanyol des de la seva victòria en la final de la copa del 2010. Des de llavors, el Reus Deportiu havia jugat vuit finals, en quatre competicions diferents, i no n'havia guanyat cap. Ahir Marin, Torra, Henriques, Casanovas, Salvat, Platero, Rodríguez..., amb Enrico Mariotti a la banqueta, van trencar la dinàmica perdedora en què estava immers el club roig-i-negre. I no estan disposats a aturar-se aquí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)