Editorial

L'EDITORIAL

El Real Madrid té la lliga a les seves mans

El Barça rebrà diumenge al Camp Nou l'Eibar sabent que ha de guanyar i esperar a saber què passa a Màlaga

El Real Madrid no va fallar ahir al vespre i la victòria contra el Celta a Balaídos fa que continuï depenent de si mateix per guanyar la lliga després de quatre temporades d'abstinència –tres títols per al Barça, un per a l'Atlético de Madrid–. Si guanya diumenge a Màlaga, l'equip de Zidane serà el successor del de Mourinho, l'últim conjunt madridista que va portar els aficionats blancs a celebrar un títol de lliga a La Cibeles.

Ha passat, doncs, el que tothom pensava quan aquella terrible tempesta que va assotar Galícia a principi de febrer va fer ajornar el partit. El Madrid disposava d'un comodí i arribaria un moment en què el posaria en joc. I va ser ahir. I amb polèmica arbitral, per variar.

El Barça, doncs, sortirà diumenge a la gespa del Camp Nou per enfrontar-se amb l'Eibar sabent que ha de guanyar i esperar saber què passa a Màlaga, com en les dues lligues de Tenerife i la del penal de Djukic a la Corunya del dream team. De tota manera, mentre hi ha vida i ha esperança, i el Barça haurà de sortir a totes, no fos cas que el Real Madrid fallés a Màlaga i el Barça no fes la feina al Camp Nou. Sembla difícil que l'equip de Zidane ensopegui en l'últim partit, més encara quan l'empat també li val, però en aquesta lliga s'han vist un munt de coses inesperades i estranyes. Diumenge a la nit, caurà el teló de la lliga 2016/17 amb el Barça celebrant la tercera consecutiva o el Madrid la primera des del 2012.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)