Editorial

L’EDITORIAL

Una copa que s’hauria de guanyar

La copa, per al Barça –o el Real Madrid– té valor si forma part de doblets o triplets. Per si sola és més aviat poca cosa

El Barça aspira avui a aixecar el trofeu de campió de la copa per tercera temporada consecutiva i igualar el que cap club no ha fet des que el Barça de les cinc copes es va emportar els trofeus entre el 1951 i el 1953. Fa dos anys, la victòria sobre l’Athletic al Camp Nou va suposar el doblet i una estació cap al triplet que es va consumar en la final de la Champions a Berlín. L’any passat, l’agònic triomf sobre el Sevilla al Calderón va significar el segon doblet seguit i va fer més lleu la prematura eliminació en la Champions. Aquest any, sense lliga i sense Champions, la final de copa d’avui és un títol més que s’ha d’intentar portar al Museu, però que de cap de les maneres pot servir de consol a la discreta temporada que han viscut els aficionats culers.

La copa, per a un club com el Barça –o el Real Madrid– té valor si forma part de doblets o triplets. Per si sola és més aviat poca cosa. Però el Barça faria bé de guanyar avui l’Alavés. Serà l’últim partit de Luis Enrique, i l’asturià voldrà marxar amb un novè títol, i per al club, després de la setmana tan convulsa que s’ha viscut, és quasi imprescindible tornar de Madrid amb la copa. Si més no, per no enterbolir encara més l’ambient. Dilluns el Barça anunciarà el nou entrenador i s’iniciarà una nova etapa. Al marge del que pugui acabar passant institucionalment en el club, seria bo que el nou cos tècnic pugui aterrar al club amb una copa més a les prestatgeries del Museu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)