Editorial

L’EDITORIAL

Campions quan i com Messi va voler

Ahir, Leo Messi tenia ganes de sumar un altre títol al seu extens palmarès i una vegada més va ser ell qui va decidir

El Barça va tancar ahir la temporada amb la victòria en la final de la copa contra l’Alavés. Un nou títol per al conjunt blaugrana –el novè de tretze possibles en els tres anys en què Luis Enrique ha estat a la banqueta– que suposa que els aficionats culers puguin acabar la temporada amb una alegria. Una satisfacció que ja calia en una temporada discreta des del punt de vista futbolístic i trista per tots els embolics extraesportius en què tant el club com alguns dels seus integrants s’han vist embolicats.

La final d’ahir al Vicente Calderón va tenir ben poca història. El Barça era teòricament molt superior a l’equip basc i ho va demostrar damunt del terreny de joc, malgrat que l’Alavés va ser capaç de reaccionar després d’encaixar l’1-0. Ahir, però, Leo Messi tenia ganes de sumar un altre títol al seu extens palmarès i una vegada més va ser ell qui va decidir quan i com es deixaria resolt el partit en la final. Messi va fer el primer gol, va iniciar el segon –que va fer Neymar– i va donar el tercer, a Paco Alcácer, amb una jugada marca de la casa. I en el descans, 3-1 i tot ben encarrilat.

La segona part quasi va sobrar. L’Alavés hi va posar ganes i en alguns minuts va fer suar el Barça, però els blaugrana ho van tenir sempre controlat. Tercera copa seguida per al Barça, la cinquena en les últimes nou temporades. El Barça, amb 29 títols acumulats, és més rei de copes que mai.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)