Editorial

L’EDITORIAL

I Messi continua fent el que vol

Un dels grans reptes per a la directiva en la nova etapa que comença és tancar d’una vegada per totes la renovació de l’argentí

Messi i Iniesta van guanyar dissabte al Vicente Calderón el seu títol número 30 amb el primer equip del Barça. Messi, amb 29 anys, ja acumula més títols que anys i Iniesta, amb 33 anys, és el seu etern company després de la marxa de Xavi. Tots dos són homes essencials en aquesta etapa gloriosa del Barça, amb Rijkaard, Guardiola, Tito Vilanova o Luis Enrique a la banqueta. Iniesta manté l’estil del Barça, marca el ritme i Messi...

Messi no falla mai. Dissabte ho va tornar a demostrar. Va inaugurar el marcador i va participar de manera decisiva en els altres dos gols del Barça. Com ha passat sempre en els 30 títols que Messi ha guanyat vestit de blaugrana. Un Messi que és especialment efectiu en les finals, en què ha marcat fins a 26 gols –i ha donat 10 assistències–, molts dels quals aconseguits d’una manera tan espectacular que han passat a la història del futbol. En les finals de les Champions del 2009 i el 2011, en la del mundial de clubs del 2009, en la de la copa del Camp Nou. Messi sempre té alguna cosa nova per treure’s del barret quan arriba un partit decisiu.

Avui el Barça començarà una nova etapa amb l’anunci de la incorporació d’Ernesto Valverde. Un dels grans reptes per a la directiva és tancar d’una vegada per totes la renovació de l’argentí. Si algú dubtava del que pot fer encara Messi en el món del futbol, dissabte li devien quedar les coses ben clares.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)