Editorial

L’EDITORIAL

Un desastre des de qualsevol punt de vista

El Barça no és ara un equip atractiu. Ni per als seus aficionats. Només cal repassar les dades d’assistència al Palau

La temporada 2016/17 del Barça de bàsquet ha estat un desastre des de qualsevol punt de vista. Les dades ho diuen. Finalistes de la supercopa, semifinalistes de la copa, fora del play-off en l’Eurolliga i eliminats en els quarts de final de la lliga ACB. Temporada en blanc. La nova etapa que va començar després de l’adeu de Xavi Pascual i amb l’arribada de Georgios Bartzokas ha estat totalment decebedora.

El Barça no és ara un equip atractiu. Ni per als seus mateixos aficionats. Només cal repassar les dades d’assistència al Palau que expliquem avui. Dels més de 5.500 espectadors de mitjana en els deu primers partits, als poc més de 3.500 en els deu últims. Aquesta davallada d’assistència al Palau –que tampoc abans tenia uns registres de l’altre món– deixa ben clar el desencís dels aficionats. Per tercera temporada seguida, l’equip ha quedat fora de la final a quatre de l’Eurolliga i per primer cop des del curs 2004/05, la lliga s’ha acabat en els quarts de final. A més, el Barça havia jugat les deu últimes finals de la lliga.

I ara què? Tot fa pensar que Bartzokas no seguirà a la banqueta. Nacho Rodríguez té molta feina a fer aquest estiu. Posats a veure el got mig ple, es pot pensar perfectament que amb els jugadors amb contracte vigent, quatre fitxatges molt ben fets i un nou entrenador, la nau blaugrana no hauria de tornar a viure en la temporada 2017/18 un desastre com el d’aquest any. Tampoc hauria de costar gaire.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)