Editorial

L’EDITORIAL

Valverde sap perfectament on està

Va assegurar que arriba al Barça disposat a mantenir l’estil de joc que ha fet del club un referent mundial

Ernesto Valverde va exercir ahir d’entrenador del Barça per primer cop i ho va fer demostrant que sap perfectament on està, el que s’espera d’ell i que té clar com ho ha de fer. El tècnic basc va assegurar que arriba al Barça disposat a mantenir l’estil de joc que ha fet del club blaugrana un referent mundial, que és ell qui s’ha d’adaptar al joc del Barça, però al mateix temps també va deixar clar que cal evolucionar i que la seva idea és profunditzar en l’estil i portar-lo més enllà.

Valverde no va poder oferir noms en el primer contacte amb la premsa. Acabat d’aterrar i pocs dies després que es confirmés el seu fitxatge pel Barça, Valverde va reconèixer que té molta feina a fer i que confia plenament en Robert Fernández, que sí que fa molt de temps que treballa en la confecció de la plantilla. L’entrenador basc ho va deixar ben clar amb una simple frase: “El mercat del Barça no és el de l’Athletic.”

Valverde va elogiar Messi, va afirmar que serà una experiència única entrenar el millor jugador que ha vist mai en un terreny de joc i tampoc no va escatimar elogis cap al capità, Andrés Iniesta, de qui va dir que era molt important.

El nou tècnic també té clar que al Barça, a més de bon joc, calen resultats i que la temporada arrencarà amb una supercopa contra el Real Madrid. “Anirem a guanyar amb tot”, va sentenciar Valverde.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)