Editorial

L’EDITORIAL

El final de Bartzokas estava escrit

Amb model o sense, el que volen els aficionats del Barça és que torni el bon joc, l’espectacle i els resultats al Palau

Georgios Bartzokas ja és història per al Barça de bàsquet. El tècnic grec no complirà el segon any de contracte que tenia amb el club blaugrana després que la secció hagi tancat una de les pitjors temporades de la seva història recent. Ser finalista de la supercopa, semifinalista de la copa, quedar fora del play-off en l’Eurolliga i eliminat en els quarts de final de la lliga ACB no és precisament un full de serveis del qual estar orgullós quan ets entrenador d’un club com el Barça, i això és el que ha fet l’equip de Bartzokas aquest curs. Un autèntic desastre.

Un desastre que es veia a venir des de fa molts mesos. I que no és culpa, únicament i exclusivament de l’entrenador grec. L’arribada a la secció de Nacho Rodríguez fa un parell de mesos ja va deixar clar que el futur de la secció no dependria de Bartzokas. Ni de Rodrigo de la Fuente. Ahir es va confirmar oficialment el que tothom veia. Qui manarà a partir d’ara, amb plens poders, és Nacho Rodríguez i seva serà la responsabilitat de portar el nou entrenador i d’aplicar aquest model de secció del qual Albert Soler es va tornar a omplir la boca ahir –“el model no ha fracassat, però potser o s’ha aplicat bé”– i que ningú acaba d’entendre quin és exactament. Amb model o sense, el que volen els aficionats del Barça és que torni el bon joc, l’espectacle i els resultats al Palau i que no s’encadeni una altra temporada negra per al bàsquet blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)