Editorial

L’EDITORIAL

La fiscalia es fixa finalment en Cristiano

La diferència de tracte que hi havia en aquest cas entre les dues grans estrelles del futbol mundial era evident

Finalment la fiscalia de Madrid va presentar ahir una denúncia contra l’estrella del Real Madrid Cristiano Ronaldo al jutjat d’instrucció degà de Pozuelo de Alarcón per quatre delictes contra la hisenda pública comesos pel jugador portuguès entre el 2011 i el 2014 i que, presumptament, li haurien permès deixar de declarar 14,7 milions d’euros. La paraula finalment que obre aquest editorial ve a tomb perquè feia molts mesos que s’havia filtrat que Cristiano Ronaldo no havia complert amb les seves obligacions amb Hisenda en els seus primers anys al Real Madrid.

I tot plegat perquè mentre Leo Messi havia estat denunciat, jutjat i condemnat per uns fets similars, no hi havia notícies oficials sobre el madridista. La diferència de tracte que hi havia entre les dues grans estrelles del futbol mundial era evident i no era gens estrany que ens preguntéssim si el color de la samarreta que defensen hi tenia alguna cosa a veure.

Aquest era el greuge que es denunciava des de Catalunya. Tots estem obligats a pagar a Hisenda. També els futbolistes que obtenen ingressos multimilionaris. I si no ho fan, l’Agència Tributària els ha de perseguir. Però a tots, a tothom. Ja hem tingut prou exemples, no només en el món de l’esport, de casos en què s’ha mirat cap a una altra banda. Ara cal esperar que s’accepti la denúncia i que Cristiano Ronaldo sigui jutjat pel seu presumpte frau. Com un ciutadà més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)