Editorial

L’EDITORIAL

Federer és el gran favorit a Wimbledon

L’astre suís Roger Federer té l’estil de joc que millor s’adapta a l’herba, amb un servei temible i una volea fora de sèrie

L’All England Club de Londres és a partir d’avui la seu del torneig de Wimbledon, el tercer Grand Slam de la temporada de tennis i l’únic que es juga sobre herba. Desgranant els resultats del curs, ressalta en el capítol de favorits el nom de l’incombustible Roger Federer. El suís s’ha endut set cops el preuat trofeu i el seu darrer èxit el va obtenir el 2012. Enguany ha jugat pocs tornejos però s’ha endut gairebé tot el que ha disputat, amb un Grand Slam –Austràlia– i dos Masters 1.000. La setmana passada va guanyar sobre herba el seu novè títol a Halle. L’astre suís té l’estil de joc que millor s’adapta a l’herba, amb un servei temible i una volea fora de sèrie. A Wimbledon, però, a mesura que passen el dies, la dosi d’herba es difumina en favor de la terra i el bot canvia, aspecte que beneficia altres jugadors. Els britànics frisen per Andy Murray, que ahir va desmentir que tingués problemes físics i que buscarà el seu tercer títol. El fet que Djokovic guanyés dissabte el títol a Eastbourne fent per fi un cop de puny damunt la taula i la gran temporada de Rafa Nadal, bicampió a Londres, afegeixen atractius i incertesa al quadre malgrat la qualitat de favorit de Federer, i amb un grup de jugadors de menys nom esperant oportunitats. En noies, la jugadora nascuda a Caracas i formada en el tennis català Garbiñe Muguruza hi va ser subcampiona el 2015 i hi arriba disposada a esvair dubtes. És l’hora de centrar-se.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)