Editorial

L’EDITORIAL

Messi, tota una vida de blaugrana

Que l’argentí continuï al Barça fins als 34 anys no és només un motiu d’alegria per als culers, sinó per als seguidors de la lliga

La renovació del jugador argentí, no per ser una notícia sabuda és menys rellevant. Estem parlant del millor jugador de la història i de la seva intenció cada vegada més ferma de retirar-se al club al qual va fer realitat el seu somni. Tot i que la lletra petita del nou contracte no és coneguda, el que ha fet Messi pel Barça ja no es pot pagar amb diners. El club li ha hagut d’oferir no només una vinculació econòmica, sinó també afectiva, de fer-li veure que enlloc més –per molt que cobrés– trobaria un equip en què desplegar tot el seu virtuosisme.

En els últims temps, la relació de Messi amb Barcelona no ha estat fàcil. La investigació d’Hisenda i la condemna posterior, la temporada fallida del Tata Martino, la relació tibant en alguns moments amb Luis Enrique i haver-se quedat sense cap títol important aquesta temporada són factors que el jugador ha hagut d’assumir mentre canviava el seu estil de joc, cada vegada més ancorat al mig del camp. Que Messi afronti la part final de la seva carrera, que pot ser tan brillant com la que ha tingut fins ara, vestit de blaugrana és un motiu de joia per als seguidors culers i també per a tots aquells que el volen continuar veient en la lliga espanyola. Amb 30 anys, Messi encara té una intel·ligència superlativa al terreny de joc i la seva intuïció i capacitat d’adaptació prevaldrà molt més que la seva edat actual o la que tindrà el 2021 quan acabi el nou contracte (34 anys).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)