Editorial

L’EDITORIAL

L’Espai Barça continua fent camí

Era molt important que la remodelació de l’entorn del Camp Nou es fes amb el més ampli consens possible

L’Espai Barça va fer ahir un pas més per convertir-se en una realitat. L’Ajuntament de Barcelona va presentar la seva proposta, consensuada amb el FC Barcelona i les entitats veïnals, que ara haurà de passar les instàncies administratives corresponents per tal de ser aprovada de manera definitiva.

Era molt important que la remodelació de l’entorn del Camp Nou es fes amb el més ampli consens possible. El canvi de color polític al consistori barceloní ha obligat a repensar i refer algun dels aspectes inicials del projecte, i durant aquest trajecte s’ha arribat a punts d’acord en què les diverses parts implicades s’hi han acabat trobant. El nou Espai Barça serà un espai ciutadà, on les instal·lacions del club deixaran de ser una barrera urbana i es convertiran en un espai obert als veïns, integrat al barri de les Corts. I amb un seguit de millores que ajudaran a reduir l’impacte que tenen entre els veïns els partits que el Barça juga al Camp Nou. El Barça, a més, es farà càrrec dels 122 milions que costarà el projecte i que, segons va explicar ahir el club, ja estan inclosos en els 600 milions totals del cost del nou Camp Nou que va ser aprovat al seu dia pels socis del Barça.

Si tot va com està previst i se superen tots els tràmits, inclòs el període de tres mesos d’exposició pública, les obres d’haurien d’iniciar el mes de juny del 2018.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)