Editorial

L’EDITORIAL

L’Espanyol, entre la il·lusió i la realitat

L’Espanyol està en fase de creixement, però cal veure si és suficient per situar-se al nivell dels clubs voregen les places europees

L’Espanyol 2017/18, el del segon any del projecte Chen, amb Quique Sánchez Flores a la banqueta, ja treballa. El primer dia de feina es va fer coincidir, a més, amb la presentació de Sergio García i Esteban Granero, dos homes que han omplert d’il·lusió els aficionats periquitos, especialment l’excapità, el retorn del qual era molt esperat pels aficionats.

L’Espanyol afronta la temporada amb molta il·lusió, amb més potencial econòmic que en altres ocasions i havent aconseguit mantenir, i reforçar, l’esquema de l’equip que tants bons resultats li va donar el curs passat. La qüestió és si tot això serà suficient per arribar a jugar a Europa. Un objectiu pel qual ja es va lluitar, tot i que sense èxit, el 2017. L’Espanyol està en fase de creixement, però cal veure si és suficient per situar-se al nivell dels clubs que any rere any es disputen les places europees. L’Espanyol encara no pot posar 10 milions al damunt d’una taula per emportar-se un jugador, i això fa que hagi de jugar amb altres armes. Aquesta és la realitat. Per això són importants els jugadors del planter, que l’any passat van tenir un paper essencial i que, enguany, amb l’experiència adquirida, hauria de ser encara millor. L’Espanyol tampoc no s’hauria d’oblidar de la copa –la desfeta contra l’Alcorcón va fer molt de mal la temporada passada–, un torneig que ha donat moltes alegries als periquitos al llarg de la història.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)