Editorial

L’EDITORIAL

Molta feina al camp i als despatxos

Tenen prop d’un mes per resoldre les entrades i sortides i confeccionar la plantilla definitiva de cara al curs vinent

Ernesto Valverde es va estrenar ahir com a entrenador del Barça. El tècnic basc i el seu cos tècnic van dirigir una primera sessió amb moltes absències de futbolistes del primer equip i amb alguns jugadors del filial. En els propers dies, s’aniran incorporant els components que falten, com els quatre –Messi, Neymar, Piqué i Arda– que estan al Japó en la presentació de Rakuten com a nou patrocinador principal del Barça.

L’àrea tècnica del Barça té molta feina per fer, ja que la preparació ha començat amb un munt d’incògnites per desxifrar. Tenen prop d’un mes al davant per resoldre les entrades i sortides i confeccionar la plantilla definitiva de cara al curs vinent abans no arribi la primera cita oficial: la supercopa d’Espanya.

Ara mateix, hi ha 26 jugadors a la primera plantilla blaugrana, amb l’única novetat de Gerard Deulofeu. Una novetat i molts fronts oberts, amb molts noms –Verratti, Héctor Bellerín, Paulinho...– que s’han posat damunt la taula durant les últimes setmanes i que no s’han concretat en res.

I si l’apartat de fitxatges està sent complicat, fa pinta que també ho serà el de les sortides, tant dels jugadors que van formar part de la plantilla de la temporada passada i que podrien marxar, com dels que estaven cedits a altres equips i tornen al Camp Nou un cop complerta la cessió. Molta feina a fer. Al camp d’entrenament i als despatxos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)