Editorial

L’EDITORIAL

El Barça no ha de cedir en el cas Neymar

Els diners són secundaris: és un jugador únic, el PSG mai no ha volgut negociar per vendre i hi ha moments en què t’has de fer valer

Més enllà que la molt millorable política comunicativa del Barça ajudi poc a ser precís en l’anàlisi, cada dia que passa és més clar que el Barça ha de tractar el serial del futur de Neymar amb tota la fermesa possible, i una mica més. En primer lloc, perquè el brasiler és un jugador tan especial que ni amb les butxaques plenes de milions és gairebé impossible trobar-li un substitut a l’alçada. Hi ha assumptes en la vida en els quals convé fer-se valer, i aquest n’és un.

D’altra banda, no es pot passar per alt que a l’altre costat hi ha el PSG, el mateix club que no va voler posar-se al telèfon per negociar per Verratti. Un cop esgotada la via de la persuasió, de convèncer Neymar que enlloc se’l tractarà com en el Barça, el club ha de ser inflexible amb el brasiler i, sobretot, amb el seu pare. Si Verratti s’ha hagut de conformar a continuar a París, Neymar ha d’entendre que l’única manera de marxar és abonar els 220 milions de la clàusula de rescissió. I encara gràcies que ell té aquesta possibilitat, de la qual Verratti no disposava.

El Barça ha de ser granític amb el PSG i no deixar-se temptar per la possibilitat d’ingressar més diners negociant un traspàs entre clubs –amb impostos molt inferiors que quan és el jugador qui trenca el contracte pagant la clàusula–. El PSG no ha volgut negociar mai amb el Barça per Marquinhos, Thiago Silva o Verratti. Doncs si vol Neymar, que el pagui car.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)