Editorial

L’EDITORIAL

Neymar ja és història en el Barça

Ara ha decidit seguir la seva carrera lluny del Camp Nou per guanyar més diners –això és segur– i ja veurem si per guanyar més títols

Neymar ja és història en el Barça. De fet ho serà quan dipositi els 222 milions d’euros de la seva clàusula de rescissió i fitxi pel París Saint-Germain. Ahir va passar el que tots reclamàvem des de feia molts de dies: que el protagonista de tot l’afer, Neymar, fes algun pas, algun gest i deixés de marejar la perdiu. El brasiler es va presentar a l’entrenament i va comunicar als seus companys i al cos tècnic que ja no tornarà a vestir la samarreta del Barça i que si es tornen a veure en un terreny de joc serà en equips rivals.

Neymar és un professional del futbol i igual que va deixar el Santos per venir al Barça a guanyar més diners i més títols, ara ha decidit seguir la seva carrera lluny del Camp Nou per guanyar més diners –això és segur– i ja veurem si més títols. Neymar, però, marxarà del Barça per la porta del darrere, amagat rere una clàusula de rescissió que no permet cap marge de maniobra al club en el qual estava. Ara el Barça en surt perjudicat, en altres ocasions n’ha sortit beneficiat, però la UEFA faria bé de mirar-se això que aquestes clàusules no existeixin a totes les lligues. Potser vulnera la lliure competència?

Neymar ha triat el PSG per intentar ser el millor jugador del món. Només el temps dirà si ho aconseguirà. A París serà l’estrella absoluta, però la lliga francesa és una lliga menor i guanyar la Pilota d’Or passa, en aquest cas, per guanyar la Champions. Un repte difícil.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)