Editorial

L’EDITORIAL

Bolt comença la seva última actuació

El retorn de l’atletisme a l’estadi dels Jocs del 2012 també ens portarà figures com Mo Farah, Van Niekerk, Thompson...

El mundial d’atletisme arrenca avui a Londres amb el jamaicà Usain Bolt com a gran atractiu, ja que serà l’última vegada que el veurem en una pista en un gran campionat. Amb vuit títols olímpics i onze de mundials en les proves de velocitat en els grans campionats, el jamaicà no només ha estat el gran dominador de la velocitat mundial des de la seva gran irrupció en els Jocs Olímpics de Pequín del 2008, sinó el gran referent de l’atletisme de l’última dècada. Bolt ha atret molts aficionats a l’atletisme gràcies a les seves majestuoses cavalcades sobre les pistes d’arreu del món i també per la seva particular manera d’afrontar l’esport, com un home espectacle que és impossible que passi desapercebut en un estadi. Bolt debutarà avui mateix i demà a la nit aspira a obtenir el seu quart títol mundial en els 100 m.

Al marge de Bolt, el retorn de l’atletisme a l’estadi dels Jocs del 2012 també ens portarà figures com Mo Farah, Wayde van Niekerk, Elaine Thompson, Allyson Felix, Caster Semenya, Renaud Lavillenie –que busca l’únic títol que li falta–, Genzebe Dibada o Caterine Ibargüen. Moltes estrelles per al que hauria de ser un gran campionat.

I al costat d’ells, deu catalans formant part de la selecció espanyola, amb el palamosí Adel Mechaal en homes i la banyolina Esther Guerrero en dones com a màxims estendards. Pensar en medalles, però, sembla utòpic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)