Editorial

L’EDITORIAL

El món del futbol respon amb solidaritat

Tot i que des de divendres s’havien anat succeint els recordatoris a les víctimes dels atemptats, era clar que el record del Camp Nou seria especial

El Camp Nou va viure ahir una jornada molt emotiva. Tot i que des de divendres s’havien anat succeint els recordatoris a les víctimes dels atemptats a Barcelona i Cambrils, era clar que el del Camp Nou seria especial. Ho va ser tant pel fet de fer-se a la capital de Catalunya, la ciutat que ha patit el més mortífer dels atemptats dels darrers dies en terres catalanes, com per la mateixa majestuositat de l’escenari, un Camp Nou que tot i que va quedar molt lluny d’oferir una de les seves entrades habituals –poc més de 56.000 espectadors–, va aplegar més gent a les grades que les que caben a la immensa majoria dels estadis de la primera divisió espanyola.

El Barça i el Betis van oferir la seva solidaritat a les víctimes i als seus familiars amb samarretes especials. Igual que havíem vist a Girona, o a Sevilla, que va il·luminar el Sánchez Pizjuán amb els colors de la senyera i va acompanyar l’Espanyol amb la bandera de la ciutat de Barcelona en sortir al camp. I així, arreu dels estadis de la lliga espanyola, de les lligues europees i també americanes. El futbol, l’esport, no podia estar al marge de la barbàrie terrorista que ha colpejat Barcelona i Cambrils aquests dies. La solidaritat, el respecte i l’emoció que s’ha viscut als estadis de futbol han estat els que es podien esperar d’unes societats que han patit en primera persona el terror d’aquells que no volen que visquem en pau. Gràcies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)