Editorial

L’EDITORIAL

El primer títol de l’handbol blaugrana

Més enllà de fer més gran el palmarès del Barça, el més important és que s’ha mesurat amb dos grans rivals europeus

El Barça d’handbol ja té el primer títol de la temporada al sac: la Super Globe. L’equip blaugrana ja és el que té més títols –tres– en aquesta competició que és si fa o no fa un mundial de clubs i que obre la temporada. El Barça ja va guanyar aquest torneig, que permet que el qualifiquem de campió del món, els anys 2013 i 2014 i desfà així l’empat que mantenia en el palmarès de la competició amb el seu rival d’ahir, el Füchse de Berlín, que n’havia estat campió els anys 2015 i 2016.

Més enllà de fer més gran el palmarès del Barça amb un títol de prestigi, el més important de la presència del Barça a Doha ha estat que s’ha mesurat amb dos grans rivals europeus. Després de la passejada contra l’Esperance de Tunis, el Barça ha derrotat el campió de la Champions, el Vardar, i un dels grans de la lliga alemanya, el Füchse. Han estat dos tests de nivell que Xavi Pascual ha pogut aprofitar per anar adaptant els nous fitxatges i fer un pas més amb el bloc de l’any passat. El Barça ha estat irregular, alternant fases de gran joc amb algunes apagades, però cal tenir present el moment de la pretemporada en què estem i que l’equip no pot comptar encara amb un dels seus homes clau, Lasse Andersson, que es recupera de la greu lesió que es va fer la temporada passada. Aquesta baixa fa que quan Raúl Entrerríos ha de descansar, l’equip ho noti. Malgrat tot, la Super Globe 2017 ja és al sac.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)