Editorial

L’EDITORIAL

I al final, el Barça no fitxa ningú més

Segurament mai els aficionats culers s’havien alegrat tant de no poder fitxar un jugador

El mercat de fitxatges en la lliga espanyola es va tancar ahir i el Barça no va fer cap incorporació d’última hora com tothom esperava. Les negociacions amb el Liverpool per Coutinho no van fructificar i l’intent desesperat del Barça per negociar amb el PSG per l’argentí Di María tampoc va servir per a res. El Barça, doncs, afrontarà la temporada –fins al mercat de gener, com a mínim– amb les incorporacions de Dembélé, Semedo, Paulinho i Deulofeu. I sense Neymar.

Durant la temporada passada va quedar clar que el Barça havia de reforçar algunes posicions i que els fitxatges que s’havien fet, excepte Umtiti, no havien funcionat. Els serveis tècnics del club han tingut tot el temps del món per seguir jugadors i planificar i, a l’hora de la veritat, no ha servit de res. La inesperada, o no, marxa de Neymar ha debilitat el Barça en atac, però no era precisament aquí on la plantilla havia mostrat estar més necessitada. I la feina havia d’estar feta de molt abans. El Barça no ha acabat fitxant cap dels primers plats que se suposava que volia, ha pagat un dineral per Dembélé per suplir Neymar, no ha tingut res a fer amb el Liverpool per Coutinho i de l’últim intent d’anit per Di María el millor que es pot dir és que encara bo que no fructifiqués. Segurament mai els aficionats culers s’havien alegrat tant de no poder fitxar un jugador. Tot plegat, un estiu ple de despropòsits amb un final esperpèntic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)