Editorial

L’EDITORIAL

I ara, cap a la república catalana

El govern espanyol ens pot amenaçar amb una repressió mai vista en democràcia, però no podran derrotar-nos

Des de l’aprovació de les lleis del referèndum i de la desconnexió –i fins i tot des d’abans– que des de Madrid amenacen el nostre govern, la majoria dels diputats del Parlament i tots els ciutadans que creiem en la democràcia real, amb el seu imperi de la llei. Però ahir vam tornar a demostrar que ningú ens atemorirà en el nostre camí cap a un referèndum que no només és legal segons la nova legislació catalana sinó que és legítim i que ha de portar-nos cap a una futura república catalana si guanya el sí.

Les amenaces que ens arriben sobre les inhabilitacions als nostres principals dirigents, sobre la persecució implacable que teòricament hi haurà sobre totes i cadascuna de les persones que col·laborin d’alguna manera en el referèndum no són res al costat dels centenars de milers de persones que es van concentrar als carrers de Barcelona. Cap acció del govern espanyol contra el nostre dret a votar pot quedar sense una resposta democràtica i cívica com la d’ahir. Hem de fer fracassar el govern espanyol en la seva deriva antidemocràtica i demanar als votants del no que ens acompanyin l’1 d’octubre. Perquè aquesta revolució de les urnes no és nomes nostra, és de tots els que creuen que el règim espanyol ha tocat a la seva fi. Els seus dirigents, amb la repressió que pretenen dur a terme a partir d’avui, simplement l’acabaran de rematar i signaran l’acta de la seva defunció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)