Editorial

L’EDITORIAL

La solució arriba des de la banqueta

Valverde va trobar a la banqueta els recursos per capgirar una situació que l’equip ha viscut en moltes ocasions

El Barça va patir molt ahir a la tarda a Getafe, però va poder tornar cap a Barcelona amb tres punts més al sarró. La quarta victòria consecutiva en la lliga, en l’inici de la setmana dels tres partits, va costar molt d’aconseguir en un partit en què els blaugrana no van jugar bé, però en el qual la solució als mals de l’equip va arribar des de la banqueta. Un bon gol de Paulinho en els minuts finals va consumar la remuntada que havia iniciat un altre home que havia començat el partit de Getafe assegut a la banqueta: Denis Suárez. Ells van ser els autors dels gols del Barça al Coliseum Alfonso Pérez. Aquell gran llast que arrossegava l’equip la temporada passada, en què els suplents no aportaven solucions quan l’equip estava encallat, ahir es va corregir. I en la primera part ja havia hagut d’entrar Deulofeu quan Dembélé es va fer una lesió muscular en la seva estrena com a titular.

Valverde va trobar a la banqueta els recursos per capgirar una situació que l’equip ha viscut en moltes ocasions: un partit feixuc, contra un rival consistent i lluitador que, a sobre, marca primer. I aquest cop el desllorigador final no va ser Messi –tot i l’excelsa assistència en el gol de Paulinho–, sinó els suplents. Ningú pot assegurar que ha estat un fet aïllat, com tampoc el contrari. Dimarts el Barça rep l’Eibar i dissabte va a Girona. En una temporada tan atapeïda faran falta tots els jugadors. Ahir alguns es van reivindicar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)