Editorial

L’EDITORIAL

La lesió de Dembélé, un cop molt dur

Valverde haurà de redissenyar l’equip i Gerard Deulofeu tornarà a tenir la seva gran oportunitat

Ousmane Dembélé, el fitxatge més car de la història del Barça, no tornarà a jugar fins al proper mes de gener. La lesió que es va fer dissabte a Getafe ha estat molt més greu del que semblava en un principi i demà mateix passarà per la sala d’operacions per solucionar una ruptura del bíceps femoral de la cuixa esquerra. Després que el doctor Sakari Orava l’intervingui a Finlàndia, sabrem exactament quin haurà de ser el període de recuperació del jugador, però ahir el club va comunicar que estarà entre tres mesos i mig i quatre mesos de baixa.

El jove francès, de vint anys, jugava a Getafe tot just el seu tercer partit amb el Barça. I ara haurà de veure com els seus companys disputen entre 20 i 24 partits oficials sense poder ajudar l’equip. Serà tota una prova per al caràcter de Dembélé, que no havia tingut mai una lesió semblant. A més, quan torni a estar en condicions de jugar, la temporada anirà llançada i Dembélé haurà de tornar a fer l’adaptació a l’equip que ara tot just estava iniciant.

Valverde haurà de redissenyar l’equip i Gerard Deulofeu tornarà a tenir la seva gran oportunitat. El jugador del planter havia estat titular en quatre dels cinc partits jugats fins a l’arribada de Dembélé i ara pot tornar acompanyar Messi i Suárez en l’atac blaugrana. Un repte per a Deulofeu i per a l’equip, que perd un peó important en una temporada que es presenta complicada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)