Editorial

L’EDITORIAL

El Camp Nou també ha de parlar l’1-O

L’estadi del Barça és una de les grans caixes de ressonància internacional del país i diumenge s’ha de fer notar més que mai

El Barça va demanar avançar el partit de diumenge contra Las Palmas a dissabte per evitar la coincidència amb una jornada que, diguin el que diguin, serà històrica. La Lliga de Futbol Professional va denegar la petició, però per a ells serà pitjor aquest remei que la tossuda realitat del país. L’estadi del Barça és una de les grans caixes de ressonància internacional del país i diumenge els aficionats, com sempre ha passat, no seran indiferents al que està succeint aquests dies ni al que succeirà l’1 d’octubre, sobretot si s’impedeix votar a les males, és a dir amb setge policial. Els que diuen que no es pot barrejar política i esport i aplaudeixen aquells que canten “a por ellos, a por ellos!” als agents de la Guàrdia Civil que venen a conculcar els nostres drets s’haurien de trobar una demostració de força implacable al Camp Nou. Ja no només es tracta de cridar “independència”, sinó de fer una protesta massiva contra la privació bàsica dels drets que estem veient aquests dies.

Evidentment, la protesta del sector de l’esport no es concentrarà només al Camp Nou, i moltes entitats fa temps que treballen perquè el referèndum sigui una realitat i perquè acabi guanyant el sí, però diumenge la reivindicació ha d’anar molt més enllà que un diumenge qualsevol. Ara mateix no només està en joc el nostre dret a vot, sinó la supervivència mateixa de les institucions del país.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)