Editorial

L’EDITORIAL

El futur està a les nostres mans

Tots, uns i altres, pensin el que pensin, estan cridats a anar avui als col·legis electorals a defensar el seu punt de vista

Més de cinc milions de ciutadans catalans estem cridats avui a anar a les urnes per decidir quin ha de ser el futur de Catalunya. Tot i els mil i un obstacles que l’Estat espanyol hi ha posat, la tossudesa de molta i molta gent, també del món de l’esport, ens ha permès arribar fins aquí, a aquell 1-O, el dia del referèndum que no existia i que no s’havia de celebrar mai.

Avui és l’1-O i aquest diari, fidel als principis amb què es va fundar el gener del 2002, dona el seu total suport al fet que els catalans puguem votar per iniciar una nova etapa com a nou estat d’Europa. Que siguem un diari d’esports no vol dir que haguem de tancar els ulls davant el que passa al país. Tot el contrari, l’esport és un element molt important en la societat actual, que els estats no dubten a usar per promocionar-se arreu del món. Com fa l’Estat espanyol, i en moltes ocasions, gràcies a esportistes catalans que no tenen més remei que defensar els colors espanyols si volen competir internacionalment. Uns ho fan de bon grat, d’altres, perquè no en tenen més remei. Tots, uns i altres, pensin el que pensin, estan cridats a anar avui als col·legis electorals a defensar el seu punt de vista. Votar per decidir, d’això es tracta. La transversalitat social i demogràfica i el to festiu de les manifestacions i concentracions han marcat el camí cap a aquest dia. Avui el futur està a les nostres mans.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)