Editorial

L’EDITORIAL

Crida al diàleg amb el Barça i la UFEC

Josep Maria Bartomeu va dir que el club havia d’estar al costat de la gent i que el club considera que cal una sortida negociada

El Barça es va adherir dimecres a la Comissió Independent per a la Mediació, el Diàleg i la Conciliació impulsada per l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, plataforma que s’ofereix com a mediadora en el conflicte entre el govern de la Generalitat i l’Estat espanyol, i de la qual formen part destacades institucions del país, entre les quals també hi ha la UFEC pel que fa al món de l’esport. El president del Barça va comparèixer ahir per explicar els motius de la incorporació del club a aquesta comissió i fer pública una declaració institucional en aquest sentit.

Josep Maria Bartomeu va dir que el club havia d’estar al costat de la gent en aquests moments difícils que ens toca viure i que el club considera que cal una sortida negociada. Per això demana que s’obri un procés de diàleg i de negociació. El mateix que també fa la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), entitat que aplega totes les federacions esportives catalanes i que ha estat sempre combativa en les reivindicacions nacionals catalanes.

Tot plegat, però, passa el mateix dia que el Tribunal Constitucional, a petició del PSC, suspèn el ple que el Parlament de Catalunya havia de fer dilluns i Mariano Rajoy diu al president de la Generalitat que renunciï a la independència de Catalunya si vol “evitar mals majors”. Un parell d’exemples que no deixen precisament un terreny gaire propici per a la negociació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)