Editorial

L’EDITORIAL

L’Atlético repta el Barça al Wanda

El Barça mana en la lliga amb mà de ferro però encara no s’ha enfrontat a cap dels equips habituals de la zona alta

El Barça d’Ernesto Valverde afronta avui al nou Wanda Metropolitano el primer gran test de la temporada en la lliga. Els blaugrana són líders, han guanyat tots els partits, són l’equip més golejador, el menys golejat, superen de cinc punts el segon classificat i de set el seu gran rival, el Real Madrid. El Barça, però, encara no s’ha enfrontat a cap dels equips habituals de la zona alta. El Betis, sisè, a vuit punts dels blaugrana, és el millor classificat dels set rivals que ha tingut el Barça en aquesta arrencada de lliga immaculada. Els altres rivals estan situats entre la dotzena i la dinovena posició del campionat.

El Barça, doncs, ha fet fins ara el que calia fer: guanyar els equips que es mouen per la zona mitja-baixa. Són aquells partits en què no es guanya la lliga però sí que es pot perdre. I el Barça ha fet bé la feina en aquestes set primeres jornades. Avui serà una altra història. L’Atlético de Simeone és un rival molt dur –en tots els sentits de la paraula– i jugar al seu nou estadi el motivarà encara més. Per no parlar de la situació política, que segurament convertirà el Wanda en una caldera espanyolista similar a la que l’Espanyol es va trobar al Bernabéu el dia del referèndum. Ernesto Valverde va dir ahir que estan preparats, que confia en l’equip. I té Messi, que torna pletòric de moral després de classificar l’Argentina per al mundial i que té en l’Atlético una de les seves víctimes favorites. I es voldrà estrenar al Wanda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)