Editorial

L’EDITORIAL

En l’NBA els favorits són els de sempre

Tot el que no sigui que la final del 2018 la juguin els Warriors i els Cavaliers serà una gran sorpresa. Curry contra LeBron

Els Warriors i els Cavaliers tornen a ser els favorits per arribar a la final de l’NBA que arrenca aquesta propera matinada. Els equips d’Oakland i de Cleveland han jugat les tres últimes finals de la competició –amb dos títols per als Warriors i un per als Cavaliers–, però malgrat la multitud de traspassos que s’han fet, ells també s’han sabut moure bé en el mercat i han mantingut, o fins i tot reforçat, la seva jerarquia. Tot el que no sigui que la final del mes de juny del 2018 la juguin els Warriors i els Cavaliers serà una gran sorpresa. Stephen Curry contra LeBron James.

I tot això malgrat que l’estiu va ser d’allò més prolífic en traspassos i amb alguns canvis d’equip prou significatius. Chris Paul, Carmelo Anthony, Kyle Irving, Paul George, Jimmy Butler, Isaiah Thomas són algunes de les estrelles que obligaran els seus fans a comprar samarretes noves.

Per als aficionats catalans, els germans Pau i Marc Gasol i Ricky Rubio tornaran a acaparar l’atenció. Pau seguirà als Spurs i Marc, als Grizzlies. Tots dos, amb els play-off com a objectiu, no sembla, però, que hi puguin tenir un llarg recorregut. Ricky Rubio enceta una nova etapa a Salt Lake City amb els Jazz, que van tornar als play-off l’any passat després de cinc anys d’absència. Per al jugador del Masnou, el gran objectiu personal és consolidar-se en el cinc titular i poder jugar d’una vegada les eliminatòries pel títol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)