Editorial

L’EDITORIAL

Pálmarsson millora un gran Barça

El central islandès és un dels millors jugadors del món, que juga i fa jugar l’equip, i amb una gran experiència en l’elit

El Barça d’handbol va confirmar ahir oficialment el fitxatge del central islandès Aron Pálmarsson, que podrà debutar amb els blaugrana quan l’entrenador, Xavi Pascual, ho consideri convenient. El Barça ja tenia lligat Pálmarsson perquè s’incorporés a l’equip la temporada 2018/19, quan s’acabés el seu contracte amb el Veszprém hongarès, però el fet que Lasse Andersson recaigués de la lesió va fer que el Barça intentés avançar la seva incorporació. Han estat mesos d’espera, amb l’islandès en rebel·lia contra el seu club, sense jugar, però, finalment, ahir el serial es va acabar.

Amb Pálmarsson a l’equip, el Barça fa un important salt endavant. L’islandès és un dels millors jugadors del món, que juga i fa jugar l’equip, i amb una gran experiència en l’elit –amb 19 anys va arribar al Kiel, amb el qual va guanyar dues Champions–. La seva incorporació, a més, permetrà donar més descans a Raúl Entreríos, amb la qual cosa el joc del Barça millorarà doblement en la creació, ja que l’asturià i l’islandès es podran repartir els minuts i fer que la màquina blaugrana tingui un alt rendiment de manera més constant.

El Barça, doncs, reprendrà la competició després de l’aturada pels partits de les seleccions amb una plantilla més potent i disposada a seguir lluitant per arribar a la final a quatre de la Champions i buscar una nova corona europea contra els altres grans equips d’Europa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)