Editorial

L’EDITORIAL

Un partit molt especial per a Valverde

Portar el seu equip a una nova victòria i guanyar per primer cop un partit de lliga a Bilbao amb un equip que no sigui l’Athletic

El Barça afrontarà demà a Bilbao un dels partits més complicats d’aquest inici de temporada. Visitar l’Athletic sempre és un repte, i aquesta vegada, a més, serà un enfrontament especial per a l’entrenador blaugrana, Ernesto Valverde. El nou tècnic blaugrana s’asseurà a la banqueta visitant de San Mamés per primer cop des que va ser remodelat. Serà el seu debut com a tècnic al nou estadi dels lleons, on va viure la seva etapa més llarga com a entrenador. En total, sis temporades repartides en dues etapes (del 2003 al 2005 i del 2013 al 2017) que el van convertir en l’entrenador que ha dirigit l’Athletic més partits (306). Si a això hi afegim que l’estiu del 2015 va portar el quadre basc a guanyar el seu primer títol en 31 anys –la supercopa, justament contra el Barça–, ja tenim les raons per les quals Valverde és un ídol a San Mamés.

Ernesto Valverde té un doble repte a Bilbao. Portar el seu equip a una nova victòria i guanyar per primer cop un partit de lliga a Bilbao amb un equip que no sigui l’Athletic. El vell San Mamés va veure com Valverde el visitava tres cops com a jugador i quatre com a entrenador, i sempre en va sortir derrotat. Aquest cop Valverde visita San Mamés amb un equip més potent que en els altres cops que ho va fer com a tècnic i amb un ampli coneixement de com juga el rival, dels seus punts forts i dèbils. Valverde intentarà començar demà una nova història al feu dels lleons.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)