Editorial

L’EDITORIAL

La classificació haurà d’esperar

Especialment en el cas de Luis Suárez, que hi va, lluita totes les pilotes, malgrat que està en una fase en què no li surt res de res

La classificació per als vuitens de final de la lliga de campions haurà d’esperar. El Barça va trencar ahir al camp de l’Olympiacòs una trajectòria immaculada en la màxima competició europea –tres victòries en tres partits– justament contra el cuer del grup, un equip que en l’anterior jornada de la competició, al Camp Nou, va demostrar molt poca cosa. L’empat a Atenes i l’empat a Lisboa deixa les coses en el grup igual que estaven abans que es disputés la jornada, amb el Barça líder i amb tot a favor per acabar primer, ja que ha de sumar un punt en dues jornades.

Tot això no amaga, però, que ahir el Barça va deixar passar una ocasió d’or per assegurar-se la classificació i poder afrontar els dos partits que resten amb més tranquil·litat. A més, el seu joc, com ja ha passat en les últimes jornades de lliga, no acaba de ser el que els aficionats esperen. Ahir es va generar poc joc, però tot i això els jugadors de Valverde van tenir prou ocasions per guanyar al Pireu, tot i que el seu desencert en atac va ser desesperant. Especialment en el cas de Luis Suárez, que hi va, lluita totes les pilotes, malgrat que està en una fase en què no li surt res de res. Com ahir. L’uruguaià exemplifica la falta d’encert davant la porteria contrària que té el Barça en aquest moment de la temporada. I si Messi no marca, com ahir, tot es complica. La millor conclusió del partit d’ahir a Atenes és que no va passar res que no es pugi arreglar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)