Editorial

L’EDITORIAL

Marc Márquez, una llegenda encara jove

Entre Marc Márquez, Maverick Viñales i Dani Pedrosa han guanyat onze de les divuit curses que s’han disputat en el mundial

Marc Márquez ho tenia tot a favor per guanyar ahir el seu quart títol mundial de Moto GP en les últimes cinc temporades i no va fallar. Un tercer lloc a Xest en el Gran Premi del País Valencià va ser suficient perquè el cerverí obtingués el sisè títol mundial de velocitat –quatre de MotoGP, un de Moto 2 i un altre de 125 cc–. I tot amb 24 anys. Márquez no para de superar rècords i ara també és el pilot més jove que aconsegueix ser quatre cops campió en la categoria reina.

Márquez ja és llegenda tot i la seva joventut. I es fa molt complicat predir fins on pot arribar. La seva qualitat, la seva fortalesa mental, el seu coratge i l’equip humà que l’envolten fan molt complicat batre’l, tot i que, al capdavall, es tracta d’un esport i tot pot passar. Per al 2018, Márquez tornarà a sortir com a gran favorit per ser el campió.

El mundial de MotoGP del 2017 ha estat un èxit per a Marc Márquez, però també per als pilots catalans en el seu conjunt. El mundial 2017 ha constat de divuit curses. Doncs bé, entre els tres grans del motociclisme català –Marc Márquez, Maverick Viñales i Dani Pedrosa– han guanyat onze –sis Márquez, tres Viñales i dues Pedrosa– d’aquestes divuit curses; han aconseguit la posició preferent en setze curses i han fet la volta ràpida en nou. El mundial 2017 de MotoGP ha parlat català i no només per Marc Márquez, ja que Viñales ha estat tercer de la general i Pedrosa, quart.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)