Editorial

L’EDITORIAL

Un final del 2017 molt atapeït

En la lliga, el Barça haurà d’afrontar grans partits, ja que ha de jugar a València, a Vila-real i al Santiago Bernabéu

La lliga es reprèn el cap de setmana que ve després de l’aturada pels partits de seleccions, amb els equips afrontant la recta final del 2017, en què es disputaran sis jornades fins a la propera aturada, per les festes de Nadal. A més dels sis partits de lliga, els tres equips catalans de primera també afrontaran la tornada dels setzens de final de la copa; el Barça i l’Espanyol es trobaran en la final de la supercopa de Catalunya i el Barça també afrontarà les dues últimes jornades de la lligueta de la Champions.

Per al Barça, doncs, seran deu els partits que haurà de jugar abans de final d’any, amb una sèrie de duels que poden marcar el futur immediat de l’equip. Per als blaugrana, la lliga torna dissabte a Leganés, abans de jugar dimecres a Torí amb la Juventus, a la recerca del punt que els fa falta per classificar-se per als vuitens de final. En la lliga, en què el Barça mana amb 31 dels 33 punts possibles, l’equip de Valverde haurà d’afrontar grans partits, ja que li tocarà jugar a València, a Vila-real i al Santiago Bernabéu, un clàssic que tancarà el 2017 per als blaugrana. Al Camp Nou, rebrà el Celta i el Dépor en la lliga.

Tot plegat, tot un repte per al Barça, que tindrà la tornada de la copa contra el Múrcia, la supercopa de Catalunya i, possiblement, el partit de Champions contra l’Sporting de Lisboa al Camp Nou per dosificar esforços dels titulars i donar minuts als jugadors menys habituals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)