Editorial

L’EDITORIAL

Un dia que pot ser clau en el futur immediat

El Barça hauria de guanyar a Leganés i, si al partit del Metropolitano hi ha un resultat favorable, doncs millor

El Barça reprèn la lliga aquesta tarda al camp del Leganés en una jornada que pot ser clau en el futur immediat del campionat, perquè al vespre es disputarà al Wanda Metropolitano el derbi madrileny entre l’Atlético i el Real. Ernesto Valverde va dir ahir que si ells van fent la feina i guanyant els partits, no importa el que facin els rivals. No es pot negar que és veritat. Però tampoc es pot obviar que com més punts de diferència hi hagi entre el Barça i el Real Madrid, millor. I no només per la lluita per la lliga. També per la moral dels uns i dels altres en els partits del torneig de la regularitat, com en la Champions i la copa. Perquè és evident que no és el mateix afrontar el difícil calendari que afronta el Barça en la lliga amb vuit punts d’avantatge respecte a l’etern rival que amb més o amb menys.

En tot cas, el Barça hauria de guanyar els tres punts avui a Leganés, i si al partit del Metropolitano hi ha un resultat favorable, doncs millor. A camps com el del Leganés, l’Alavés i el Getafe –on el Barça ja ha guanyat aquesta temporada– no es conquereixen les lligues, però sí que es poden perdre. I amb les visites als camps del València, el Vila-real i el Santiago Bernabéu a l’horitzó, el Barça faria molt bé de no badar gens ni mica avui a Butarque i tornar cap a Barcelona amb els tres punts. Sense oblidar que dimecres hi ha el duel de la Champions al camp de la Juventus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)