Editorial

L’EDITORIAL

Un equip construït des de la defensa

Umititi ja és un dels centrals de referència d’Europa, i Ter Stegen, sota els pals, atura gairebé tots els xuts que li fan

El Barça continua la seva marxa triomfal en la lliga i s’aprofita també de les ensopegades dels seus principals rivals. Que el Real Madrid estigués a deu punts a mitjan de novembre era impossible de preveure al principi de la temporada, sobretot després de la supercopa espanyola. Als blancs, de fet, només els queda pregar que el València guanyi el Barça perquè puguin aspirar a començar una de les seves clàssiques remuntades. Tothom coincideix en algunes de les claus de la trajectòria del Barça de Valverde. L’equip no brilla ni meravella com en altres èpoques –i potser tampoc ho pretén ara mateix–, però ha assumit uns conceptes bàsics amb els quals no només sobreviu, sinó que s’està construint com un equip campió, de moment, de la regularitat. La defensa, en aquest sentit, està sent decisiva. Piqué manté el nivell de les últimes temporades, Umtiti ja és un dels centrals de referència a Europa i Ter Stegen ho atura, literalment, tot.

Quan l’equip rival no pot marcar, el talent de Messi, Iniesta i Busquets també marca diferències al mig del camp, com la força de Paulinho, el golejador inesperat. Si Luis Suárez, com sembla, recupera l’instint assassí, l’equip encara farà un pas més per ser competitiu, sobretot quan arribin els grans partits europeus. Valverde, a més, té una bala a la recambra, Dembélé, que com diu el tòpic pot ser el gran fitxatge del mercat d’hivern.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)