Editorial

L’EDITORIAL

Sergi Roberto, el millor català del 2017

Una colla de jugadors que donen molta brillantor a un premi que és una bona mostra del gran nivell del futbol català en aquests últims anys

sergi Roberto va rebre ahir el guardó a millor futbolista català del 2017 en la VI Gala de les Estrelles del Futbol Català que es va fer a Barcelona i que organitza la Federació Catalana de Futbol. El jugador del FC Barcelona s’afegeix a un palmarès que va estrenar Xavi Hernández el 2012 i en què també apareixen Sergio Busquets, Sergio García i Gerard Piqué, que ha rebut el premi en dues ocasions. Una colla de jugadors que donen molta brillantor a un premi que és una bona mostra del gran nivell del futbol català en aquests últims anys. Sergi Roberto, que l’any 2013 va rebre el premi al jugador revelació en la segona edició de la Gala de les Estrelles veu així premiada la seva progressió, que l’ha portat a anar assumint un paper cada vegada més important en un equip tan competitiu com el Barça. I a més, com a autor del 6-1 en la gran remuntada contra el PSG en la Champions, ja forma part de l’imaginari culer.

El reusenc va ser el guardonat de més renom en la gala d’ahir, però el futbol i el futbol sala català van molt més enllà de les estrelles del primer equip blaugrana: Alexia Putellas, Òscar Garcia, Pablo Maffeo, Berta Pujadas, Jonathan Soriano, Olga Garcia, Xavi Ferrón, David Medié, Josep Manel Casanovas, el Girona FC, Marc Tolrà, Berta Velasco i Andreu Plaza també van ser reconeguts anit en la gala, que va tenir lloc a l’Antiga Fàbrica Damm, a Barcelona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)