Editorial

L’EDITORIAL

Un crac agraït amb els companys

Messi podrà guardar aquestes quatre Botes d’Or ben a prop de les cinc Pilotes d’Or que també té en el seu palmarès

Leo Messi té des d’ahir un nou guardó per continuar omplint les vitrines de casa seva: la Bota d’Or que l’acredita com a màxim golejador de les lligues europees de la temporada 2016/17. És la quarta vegada que rep aquest trofeu (2009/10, 2011/12, 2012/13 i 2016/17), amb la qual cosa empata amb el portuguès Cristiano Ronaldo, que va guanyar el trofeu les temporades 2007/08, 2010/11, 2013/14 i 2014/15. Des de la temporada 2008/09 aquests dos jugadors s’han repartit aquest premi, excepte la 2015/16, quan el va guanyar Luis Suárez i la 2013/14, quan Cristiano el va compartir amb Suárez, llavors al Liverpool.

Messi, que podrà guardar aquestes quatre botes ben a prop de les cinc Pilotes d’Or que també té, va voler deixar ben clar en l’acte d’ahir que aquest era un premi que rebia ell però que era de tot el grup, perquè sense els seus companys no podria fer els gols que fa. I té raó, en els esports col·lectius, els premis individuals són sempre fruit de la feina del grup, però les estrelles que els acaben rebent també en tenen una gran part de culpa. I en el cas de Messi, segurament molta més del que en podríem considerar la mitjana. Messi és l’estrella indiscutible del futbol mundial. Els seus companys l’ajuden a ser millor; però, sense ell, ni el Barça dels últims anys ni encara menys la selecció de l’Argentina serien el que han estat i el que són actualment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)