Editorial

L’EDITORIAL

La signatura més esperada pels culers

El jugador va tornar a declarar la seva fidelitat al Barça, el president va poder tancar una carpeta i es va poder fer la foto

El Barça juga aquesta nit a Mestalla contra el València amb la renovació de Messi signada fins al 2021. El barcelonisme va tenir ahir al migdia, finalment, la foto que tant esperava, la del millor jugador del món signant el seu nou contracte amb el club en què ha desenvolupat tota la seva trajectòria com a futbolista professional. Messi està lligat amb el Barça, ara mateix, fins als 34 anys. I a més, amb una clàusula de rescissió de 700 milions d’euros, el doble de la quantitat que s’havia fixat quan es va pactar amb el pare del jugador la renovació que el barcelonisme ha hagut d’esperar tant de temps perquè fos signada. La marxa de Neymar al PSG després de pagar la milionària clàusula de rescissió que tenia el brasiler va obrir una nova era en el futbol i Messi, pendent de renovar amb el Barça, no tenia més remei que adequar-se a la nova situació. Per tot això, Messi i Bartomeu estaven molt feliços ahir. El jugador va tornar a declarar la seva fidelitat al Barça i el president va poder tancar una de les carpetes més important –per no dir la prioritària– de totes les que té obertes. I es va poder fer la foto.

I avui el Barça juga a Mestalla. El València posarà a prova l’equip de Valverde, fins ara imparable en la lliga i que amb un triomf reforçaria la seva posició al capdavant del campionat. La renovació de Messi també hauria de contribuir a alliberar una mica l’equip i a augmentar el nivell del futbol que ofereix.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)