Editorial

L’EDITORIAL

Rivals durs per al Barça i el Real Madrid

Els dos grans equips de la lliga espanyola tindran un retorn difícil a la Champions el proper mes de febrer

El Barça tenia un 43,7% de probabilitats que li toqués el Chelsea en el sorteig dels vuitens de final de la Champions que es va fer ahir. I li va tocar. L’aparellament entre el Barça i el Chelsea era el que tenia més números per sortir –a causa dels condicionants amb què es fan sempre els sortejos dels vuitens de final– de tots els que es podien produir entre els setze equips que van entrar en els bombos. El Real Madrid tenia un 12,8% de probabilitats de quedar aparellat amb el PSG –amb el que menys en tenia, juntament amb el Besiktas–, i també li va tocar.

Les estadístiques, per tant, es van complir en el cas dels blaugrana i no en el dels blancs, tot i que també cal dir que ja era hora que al Real Madrid li toqués un primera espasa en els vuitens de final. Els dos grans equips de la lliga espanyola tindran un retorn difícil a la Champions el proper mes de febrer. No hi ha dubte que el Barça i el Madrid no volien ni el Chelsea ni el PSG ni viceversa. Cap dels quatre equips no va tenir sort en el sorteig, com sí que en van tenir, a priori, el Manchester City, el Bayern de Munic i el Liverpool, que afrontaran els vuitens contra rivals molt menys complicats.

Al Barça, tornar a Stamford Bridge sempre li portarà bons records, tot i que en l’última ocasió que es va veure les cares amb el Chelsea –en les semifinals de la Champions 2011/12– va ser l’equip de Londres el que en va sortir victoriós. I després va ser el campió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)