Editorial

L’EDITORIAL

Jessica Vall ja té la seva medalla d’or

Les medalles, especialment les d’or, es valoren molt, i aquest títol de Copenhaguen li canviarà l’estatus. Ja és campiona d’Europa

Jessica Vall va tornar ahir a Catalunya amb les medalles d’or i de bronze que va guanyar en el campionat d’Europa de natació en piscina curta que es va acabar diumenge a Copenhaguen. I ho va fer amb un somriure d’orella a orella, amb la satisfacció que mostren els esportistes, les persones, que han fet una feina ben feta. Perquè Jessica Vall, sempre a les ordres de Jordi Jou, és una treballadora de cap a peus. No té la classe natural de Mireia Belmonte –campiona olímpica, mundial i europea–, però ja té en el seu palmarès una medalla de bronze en el mundial del 2015, una de bronze en l’europeu del 2014 i una de plata en l’europeu del 2016, a més d’haver estat olímpica a Rio de Janeiro. I des de diumenge ja pot mostrar a tothom, orgullosa, la seva primera medalla d’or en un gran campionat internacional. Jessica Vall té clar el que és un europeu en piscina curta i ahir mateix deia que ara sap que pot estar entre les cinc millors d’Europa. Les medalles, especialment les d’or, es valoren molt, i aquest títol de Copenhaguen li canviarà l’estatus. Ja és campiona d’Europa. Un títol que amb 29 anys i un futur professional consolidat fora de la natació és un fort impuls per pensar en nous reptes en l’europeu d’aquest estiu. En els Jocs de Tòquio 2020 –tindrà 31 anys– no hi vol pensar. Vol gaudir, i patir, de la natació com ha fet sempre i continuar progressant. I continuar enamorant amb el seu somriure tots els aficionats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)